Bok-året 2019

Förut bokbloggade jag och då behövde jag läsa åtminstone en bok i veckan. Sedan slutade jag att bokblogga och fick ett barn. Jag var nere på 4-5 böcker per år. Jag bestämde mig för att börja läsa förra året. Två böcker i månaden och en bonus blev 25. Då löste jag 30.

I år hade jag målet 60 och det klarade jag häromveckan. Nu skulle jag vilja läsa ut två påbörjade böcker innan nyåret, en julbok av Jonas Karlsson och en Murakami. Kanske. Löparna av nobelpristagaren var svår i början. Den är påbörjad, men jag får tvinga mig om jag ska läsa ut den. Mircea Curtarescu är också påbörjad. Skulle vilja läsa ut. Den är lång. Får se…

Svårt att säga vilken som var bäst. Jag återförenades med Murakami i år. Det var fint. IQ84-universumet jag velat läsa mer från. Mindre om kvinnors bröst förstås.

Vad som kan skrivas är att jag uppskattar att bokföra vad jag läst. Jag använder Goodreads. Jag tävlar inte med någon annan, jag menar: jag har bekanta som läser 100 böcker om året, men utmaningen fungerar för mig!

Ett svar till “Bok-året 2019

  1. åh, vad tyckte du om normal people? jag pendlade mellan att tycka att den var urdålig och genialisk. tänkte mycket på one day också, kanske på grund av tidshoppen…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s