#blogg100: 87

Jag tyckte väldigt mycket om Breaking Bad. Scenen där Walter säger I am the danger! till Skylar brukar jag se på youtube ibland. Ibland tycker jag att Okapin påminner om Walter i den scenen. Saul var en favorit, men jag trodde att Better call Saul skulle bli mer skojigt än Breaking Bad. Better Call Saul är lite skrattigt, till exempel med Sauls bror som är elallergiker, men mest av allt är det skitbra.

Det ser vi på Netflix. Nya avsnitt varje torsdag.

På onsdagar kommer nya avsnitt av The Handmaid’s Tale. Också skitbra. Ingenting går upp mot wawawow-känslan i de två första avsnitten (Simple Minds) men skitbra alltså. HBO Nordic.

På söndagar kommer nya avsnitt av Twin Peaks (eller måndagar kanske det blir). Vi har sett två avsnitt och är försiktigt positiva. HBO Nordic.

På HBO Nordic går även Leftovers, vars tredje säsong vi bara sett ett avsnitt av hittills och vi är inte superpepp än. Samt Fargo, där vi inte sett ett enda avsnitt av säsong 3 än, men de två tidigare säsongerna är inte bara skitbra utan drittbra och apropå dritt: på lördagar kommer nya avsnitt av Skam på SVT play. 

Sen ska vi väl se House of Cards som kommer på onsdag, Bloodline som kommer vilken dag som helst väl och Orange is the new black i juni. Alla på Netflix. 

Och Game of thrones i juli. Och Americans har vi minst två säsonger att se ikapp. Och Walking dead, halva sista säsongen. Och American Crime Story, sista. Och och och. Fy tusan vad stressande.

Plus alla böcker man ska hinna läsa också. Serr! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s