#Blogg100: 25

Vi hyrde en bil istället för att åka tåg för det var både billigare och smidigare med tåg. Det är inte mer miljövänligt att åka bil men vi äger ingen bil och hyr bara ibland. Innan Bearnaise hyrde vi bilar när vi flyttade. Sedan Bearnaise kom hyr vi bil kanske fem gånger per år. Vi har en elbil som vi kan hyra i vårt område också och räknar man med den hyr vi kanske bil åtta gånger per år. Elbilen är ganska dyr och ofta upptagen. 

När vi skulle hyra bil sist blinkade två servicelampor i bilen och när vi ringde biluthyraren kopplade han oss till bärgaren. Så vi fick hyra en annan bil. Det var ganska mycket krångel och vi är fortfarande inte överens. 

På vägen hem hade en bilolycka skett. Vi är inte särskilt vana vid bilolyckor så vi blev ganska chockade över att folk backade uppför påfarter och körde över på motorvägens andra körbana genom luckor i räcket. De hade väl bråttom. Vi blev stående i fyrtiofem minuter och tillslut kissade jag i en siaglass-låda (den var tom). Okapin och jag konstaterade att det var väldigt Hannah i Girls att göra så. Liksom, man är väl vuxen och kan hålla sig. På kvällen, när vi kollade Girls, var Hannah på husbilssemester med sin kille och sen kissade hon i en flaska i en bil!!! Jag hade aldrig kunnat pricka en coca cola-flaskhals.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s