105.

I lördags åkte vi bil till Görvälns slott som ligger utanför Jakobsberg. Mina föräldrar var här så vi trängde ihop oss i deras lilla bil och använde mobilens GPS för att hitta rätt. Det var lätt!

Det är en fin sträcka längs Mälaren här. Både där vi bor (vi har Mälaren max 100 meter från vårt hus, men man kan inte bada precis där för det är brant) och norrut mot Hässelby och vidare. 

Vi gick från Görvälns badstrand norrut och till slottet. Där ville Bearnaise gå i slänter och det kan han inte och han ville gå till vattnet och det fick han inte, så han var arg en del och vi fikade närapå stående och sedan borde nog Bearnaise fått sova och det började regna, så jag tyckte att en utflykt till var onödig. Vi har som sagt så nära till vattnet här och vi har jättenära till stora gräsmattor där Bearnaise kan springa precis hur han vill så igår gick vi till vår närmaste badstrand. Där var såklart en unge med en grävskopa som Bearnaise gärna ville låna (men fick inte pga den ungen var väldigt possessiv) och det var rätt kallt ute, men det har ändå varit en mycket bra helg. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s