72.

Okapin har en liten motorbåt när han fiskar och motorbåten står vid en båtklubb tjugo minuter bort med cykel. I natt var Okapin och en till nattvakt vid klubben. Okapin sov knappt 4 timmar, men han visste innan att han inte skulle få sova mycket.

På morgonkvisten hörde Okapin två smällar och såg att det brann vid strandkanten. Han sprang dit med mobilen, redo att ringa 112. Istället var det två snubbar som försökt elda upp någonting och som trodde att Okapin filmat dem. Det var helt uppenbart skumraskaffärer de pysslade med. ”Täck ansiktet” ropade de, tvingade till sig Okapins mobil och skrek att han skulle gå bort medan han räknade till 100. Sedan hällde de bensin på Okapins mobil och drog iväg på en fuckin moppe.

Okapin roddade polis och brandkår och stressade sedan hem för att lösa av mig. Jag låg vaken hemma och undrade vad i helvete som tog så lång tid. Okapin berättade hastigt varför han var sen och varför han inte hade en mobil, lade sig i sängen och somnade och jag gick in i duschen undrade vad fan det var som hade hänt och sedan jobbade jag till klockan 18 och det var en mycket märklig dag. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s